Coaching

tamara

Analyseren en aanpakken

Waar liggen verbeterpunten binnen uw bedrijf en team.
Het V.I.P. coaching programma helpt u doormiddel van een analyse, coaching en concreet plan voor een zichtbaar resultaat.

Via het traject ‘Coaching On The Job zorg ik voor een sterk team binnen uw bedrijf of evenement. Mijn doel is het terug brengen van authenticiteit in combinatie met de twist van nu waarbij de focus ligt op gastvrijheid. Hierdoor bezorgt u en uw team de gast(en) een unieke beleving waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrent(en).

Naast dat mijn kracht ligt bij het verbinden van mensen is mijn grootste kracht gastvrijheid, ‘het inspelen op de kleine dingen op het juiste moment’.

Door beide te verbinden met elkaar in combinatie met een praktijkgericht programmma, kan ik binnen uw bedrijf efficiënt te werk gaan vooreen langdurig resultaat.

Maar vergeet ook jezelf als individueel persoon niet. Een sterk team kan namelijk niet zonder een sterk individu. Binnen het coachingstraject wordt hier uiteraard ook voldoende aandacht aan besteedt, doormiddel van een zelfreflectie analyse. Enkel een individueel traject volgen binnen het coaching on the job programma, behoort ook tot de mogelijkheid.

Contact opnemen

Ik nodig u graag uit voor een kennismakingsgesprek

+31 (0)6-23 36 62 95
info@holwerda-hospitality.nl

LinkedinInstagram