Coaching on the job / V.I.P coaching programma

Coaching on the job

Via het traject ‘Coaching On The Job zorg ik voor een sterk team binnen uw bedrijf of evenement. Mijn doel is het terug brengen van authenticiteit in combinatie met de twist van nu waarbij de focus ligt op gastvrijheid. Hierdoor bezorgt u en uw team de gast(en) een unieke beleving waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrent(en).

Naast dat mijn kracht ligt bij het verbinden van mensen is mijn grootste kracht gastvrijheid, ‘het inspelen op de kleine dingen op het juiste moment’.

Door beide te verbinden met elkaar in combinatie met een praktijkgericht programmma, kan ik binnen uw bedrijf efficiënt te werk gaan vooreen langdurig resultaat.

Maar vergeet ook jezelf als individueel persoon niet. Een sterk team kan namelijk niet zonder een sterk individu. Binnen het coachingstraject wordt hier uiteraard ook voldoende aandacht aan besteedt, doormiddel van een zelfreflectie analyse.

Je wil de beste zijn in je vak, je wilt als team de verwachting van de gast overtreffen.

Vanuit deze visie is VIP Coaching ontstaan.

Wie?

Jij als Ondernemer en Manager. Die zich met zijn concept wil onderscheiden in de markt en de omzetdoelstelling behaald heeft aan het eind van het jaar. Daarnaast het beste uit de  medewerker wil halen, maar ook wil werken met een team dat volledig op elkaar ingespeeld is. Kritisch zijn met en naar elkaar, kwaliteit en kwantiteit zijn de speerpunten gedurende dit traject.

Waarom?

De reden dat deze training bij jou past is, omdat jij jezelf uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Om op het hoogst haalbare niveau werkzaam te zijn binnen jouw functie en je eigen rol te vervullen. Ben je ondernemer of werk je binnen de horeca en of evenementen branche, een beleving over brengen op de gast kun je niet alleen. Daarom is het team om je heen van groot belang. Een team bestaat uit individuen die consistent in hun werk zijn en in hun eigen kracht staan. Vanuit deze basis kun je ervoor zorgen dat de beleving van iedere gast wordt overtroffen.

Wordt ook uniek in gastvrijheid!

Hoe?

Doormiddel van een speciaal voor Holwerda Hospitality samengesteld coachingsprogramma wordt er gewerkt aan een interne verandering van grote waarde. Een stappenplan dat afgestemd wordt op het bestaande concept en doorlopen wordt in een traject van drie maanden. De kracht binnen dit programma ligt bij het team dat dit programma draagt. Naast mijzelf maken onder anderen een Coach, Barista en Food deskundige onderdeel van het programma. Zij staan waar Holwerda Hospitality ook voor staat in dit traject; ‘Het terug brengen van authenticiteit in combinatie met de twist van nu waarbij de focus ligt op gastvrijheid’. Een oprechte langdurige klantenbinding en zichtbare omzetverhoging. Naast een intensieve begeleiding op de vloer wordt er gewerkt aan een zelfanalyse, de verschillende communicatiestijlen worden besproken en gereflecteerd op zowel persoonlijk vlak als binnen het team. Maar ook productkennis komt aan bod aangezien het niet vanzelfsprekend is dat men dit beheerst.

Tot slot?

Dat het programma intern van grote impact gaat zijn is wat niet onderschat moet worden. Maar te denken aan de overtreffende resultaten maakt dit traject van grote waarde.

Informatie V.I.P coaching programma